Waarom jij wilt werken bij Korian

Waarom jij wilt werken bij Korian

Wij hechten veel waarde aan wie jij bent, wat je belangrijk vindt en het carrière pad dat je wil bewandelen. Bij ons kan en mag je doorgroeien.

Wij investeren in jou!

Als jij groeit, groeien wij mee! Vanuit onze Korian Academy bieden wij diverse opleidingen, cursussen en bijscholingen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en blijven we in gesprek over jouw loopbaan binnen Korian.

Een internationale werkgever

Korian is actief in zeven Europese landen. Binnen de organisatie zetten we erg in op vernieuwing, digitalisering en innovatie. We wisselen ideeën uit onder collega’s, maar ook met de andere landen. Zo kunnen we elkaar versterken. Onze drie waarden: Vertrouwen, Initiatief en Verantwoordelijkheid vormen de basis van onze dagelijkse handelingen. We nodigen je graag uit om zelf te komen ervaren wat deze manier van zorgen betekent

In caring hands

Positive Care / positieve zorg is onze visie op de ouderenzorg. We focussen daarbij op eigen regie, mogelijkheden en houden altijd rekening met persoonlijke wensen. Voor al onze bewoners staat ‘kwaliteit van leven’ centraal. De zorgbehoefte verschilt van bewoner op bewoner, daarom zorgen wij ervoor dat we hun persoonlijke wensen en behoeftes goed in kaart hebben, zodat wij deze met liefde in kunnen vullen. Dat is ‘in caring hands’ en die visie geldt ook voor onze medewerkers. Voor hen zoeken we naar de optimale werksituatie, zodat ze zich goed voelen op de werkvloer en in hun functie. Gelukkige medewerkers zorgen immers voor gelukkige bewoners.

Onze voordelen

Werken bij Korian betekend zinvol bijdragen aan de levenskwaliteit van onze bewoners. Onze visie ‘In caring hands’ is het hart van onze organisatie en geldt ook voor onze medewerkers. Bij onze organisatie dragen we graag zorg voor hen die zorg dragen. Jouw welzijn staat hierin voorop. Gelukkige medewerkers zorgen namelijk ook voor gelukkige bewoners en dat is waar het tenslotte om draait!

De voordelen van Korian in een notendop

Monique Tent, Manager Mens & Organisatie Korian Nederland, aan het woord.