Missie en waarden

Missie en waarden

Onze missie: ‘in caring hands’


Onze bewoners zijn bij ons op alle locaties ‘in caring hands’. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om hun wensen en behoeften liefdevol te vervullen. Dit is de missie waar onze medewerkers zich dag in en dag uit voor inzetten.

Onze principes

Vanuit de basiswaarden initiatief, vertrouwen en verantwoordelijkheid bieden we ouderen iedere dag de allerbeste zorg. Positief en op maat. Onze missie ‘in caring hands’ dragen we uit volgens vijf principes:

Onze waarden

Vertrouwen is het kloppend hart van onze activiteiten. Al onze medewerkers kunnen ten alle tijden op elkaar rekenen om onze bewoners de beste zorg te bieden. Vertrouwen betekend voor ons empathie, transparantie en welwillendheid, maar ook oprechte aandacht voor de leefwereld van al onze bewoners.  

Initiatief, we stimuleren eigen initiatief bij al onze medewerkers. We moedigen je aan om oplossingsgericht te denken en te handelen, je eigen taken in te delen en open te staan voor verandering en innovatie. Dat vraagt moed en passie en toont engagement. 

Verantwoordelijkheid, onze medewerkers zijn eerlijk, open en betrouwbaar. Integriteit staat voorop in hun doen en laten. We bieden de best mogelijke kwaliteit binnen een veilige en betrouwbare werkomgeving. Daarbij houden we rekening met de impact op het milieu en dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel.

In caring hands