Jouw werkgeluk voorop!

Jouw werkgeluk voorop!

Samen geven we iedere dag persoonlijke zorg aan ouderen in Nederland. Dit doen we met fantastische collega’s die werkzaam zijn binnen onze kleinschalige zorgconcepten.

Wij zijn Korian Nederland

Korian Nederland, onderdeel van de Korian Groep, is een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning van ouderen in Europa.

Binnen vijf zorgconcepten, Het Gouden Hart, Stepping Stones, Dores Herstelzorg, Hestia Zorg en Rosorum bieden we een breed aanbod van innovatieve en hoogwaardige zorg op kleinschalige locaties. Van dementiezorg, lichamelijke zorg en ondersteuning tot een plek om te revalideren en mogelijkheden voor zelfstandig wonen.

Jij maakt het verschil!

Met ruim 1700 medewerkers maken we dagelijks het verschil voor onze bewoners en cliënten. Je vindt onze kantoorlocaties in Arnhem en Hilversum. Met 56 zorglocaties zitten we verspreid door heel Nederland.

Als innovatieve werkgever waarderen we jou als medewerker en investeren we in jouw toekomst. We kiezen bewust voor zowel mannen als vrouwen op leidinggevende posities en zetten geen leeftijd op talent.

Verhalen van jouw collega's

Samen geven we iedere dag persoonlijke zorg aan ouderen in Nederland. Dit doen we met fantastische collega’s die werkzaam zijn binnen onze kleinschalige zorgconcepten. Lees hier hoe hun dag er uit ziet!

Levensgeluk staat bij ons voorop

Samen geven we iedere dag persoonlijke zorg aan ouderen in Nederland.

Wij zijn Korian Nederland

Korian Nederland is onderdeel van de Korian Groep, een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning van ouderen in Europa. We hebben kleinschalige locaties waar we onze bewoners echte aandacht kunnen geven, maar zijn tegelijkertijd een grote en gezonde organisatie met veel kennis en kunde in huis. Die combinatie maakt dat we kwalitatief hoogstaande zorg kunnen bieden.

zorgconcepten

5

zorgconcepten

locaties

53

locaties

bewoners en cliënten

±1000

bewoners en cliënten

zorgprofessionals

±1500

zorgprofessionals

Werken bij Korian Nederland

Bij ons heb je de keuze uit zoveel mooie werkplekken in bijna alle provincies. Onze recruiters denken graag met je mee. Met welke doelgroep werk je het liefst? Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit? En in welk team voel jij je op je best? Sta je open voor een kennismaking, reageer op een van de vacatures, dan nemen wij snel contact met je op!

Alle vacatures