BBL Opleiding

BBL Opleiding

Wil jij werken en leren op een van onze unieke locaties in Nederland? Lees dan snel hieronder verder over de mogelijkheden die wij aanbieden.

BBL opleiding

Bij Korian kun je verschillende BBL- (Beroeps Begeleidende Leerweg ) opleidingen volgen. Hierbij wordt werken en leren gecombineerd en ligt het accent op de praktijk. Zo kun je dus opgeleid worden tot Verpleegkundige, Verzorgende IG, Helpende en medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3 en 4. 

Samen met het NCOI hebben wij een eigen verkorte Verzorgende IG en Verpleegkundige opleiding ontwikkeld. Dit is een uniek Blended Learning concept. Wat inhoudt dat je een vaste lesdag per week deelneemt in de Virtual Classroom en vier of vijf keer op Bootcamp gaat. Dit zijn een aantal aaneengesloten lesdagen waarin je van en met leert. Hierdoor leer je jouw collega’s uit het hele land kennen. Je wordt gecoacht door een BPV begeleider van school en je ontvangt werkbegeleiding van je collega’s op de werkvloer, zodat je de theorie direct in de praktijk kunt brengen. Aan het einde van de opleiding ontvang je (uiteraard bij een goede afronding) een erkend MBO diploma!

Heb je als BBL leerling interesse om in dienst te komen?

Neem contact op met onze collega’s van de Korian Academy via academy-admin@korian.nl.