Zij instroom

Zij instroom

Wil jij een andere invulling geven aan je werkende leven en écht iets betekenen voor een ander? Als zij-instromer verruil je jouw baan als bijvoorbeeld bankmedewerker voor een loopbaan in de ouderenzorg.

Terug de zorg in?

Kon jij vroeger de zorg loslaten maar de zorg jou niet? Zit het zorgen nog steeds in je DNA? 
Welkom terug! Bij ons kun je gelijk aan de slag. We gaan direct aan het werk om je certificeringen weer up-to-date te krijgen.
 

Zij instroom

Nieuw in de zorg?

Hé lefgozer, stap jij over naar de zorg?Wil jij een andere invulling geven aan je werkende leven en écht iets betekenen voor een ander?  Als zij-instromer verruil je jouw baan als bijvoorbeeld bankmedewerker voor een loopbaan in de ouderenzorg. 

Ben jij flexibel inzetbaar en draag jij ouderen een warm hart toe? Dan is een zij-instroomtraject echt iets voor jou! Met ons praktijk gerichte programma van werken en leren bieden we je de kans om opgeleid te worden tot verzorgende IG of verpleegkundige. Heb jij alles in je om persoonsgerichte en kwalitatieve zorg te bieden aan onze bewoners? Dan gaan we graag in gesprek met je om te zien hoe wij jou zo snel en goed mogelijk klaar kunnen stomen voor dit mooie vak.

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met onze collega’s van de Korian Academy via academy-admin@korian.nl of bel 085-808 7000.