Stephanie Versteeg-de Graaf
Verzorgende IG - Villa Horst en Berg Soest

“Ik voel mij geliefd en gehoord in mijn team. Het kleinschalige team, het onderlinge contact en de verschillende competenties binnen het team maakt mijn werk leuk.”

Mijn naam is Stephanie Versteeg- de Graaf en sinds de zomer werk ik bij Stepping Stones, villa Horst en Berg in Soest. Ik werk daar als Verzorgende IG met woonzorgcoördinator taken. 

Ik ben via een bemiddelingsbureau binnen gekomen bij Villa Horst en Berg en gestart als Verzorgende IG. Omdat er gekeken wordt naar waar je kracht ligt zal ik aan het einde van het jaar ook woonzorgcoördinator taken op mij gaan nemen. Dit is ontstaan om mijn collega te ondersteunen, maar geeft mij ook een kans om meer te ontwikkelen. 

Na het behalen van mijn Helpende diploma ben ik gaan werken. En bij het bedrijf waar ik destijds werkzaam was heb ik de Verzorgende IG opleiding gedaan. 

Mijn werkdag bij Villa Horst en Berg start altijd lekker chaotisch en druk. Zodra alle bewoners uit bed zijn geholpen ben je vooral druk met het regelen van zaken rondom de zorg zoals administratieve werkzaamheden en gesprekken voeren met andere disciplines of je collega’s. De sfeer binnen onze locatie is leuk chaotisch, warm en liefdevol. 

Wat mijn werk hier zo leuk maakt? De bewoners en de band die je met hen en hun familie opbouwt. Daarnaast ook mijn collega’s en het kleinschalige team, de unieke locatie. Iedereen heeft verschillende competenties en daar proberen we van iedereen het beste eruit te halen. Ik voel mij geliefd en gehoord in het team. 

Stefanie Versteeg, Verzorgende IG bij Stepping Stones locatie Villa Horst en Berg in Soest