Linda Slot
Coördinator Welzijn - Het Gouden Hart Leersum

“Ik ben er trots op dat ik samen met de bewoners een hele fijne dagbesteding heb opgezet”

Ik ben Linda Slot en ik ben sinds begin 2022 werkzaam bij Het Gouden Hart in Leersum als Coördinator Activiteiten & Welzijn. In deze rol bedenk, bereid ik voor en begeleid ik samen met vrijwilligers de dagbesteding activiteiten. 

Voordat ik werkzaam werd als Coördinator Welzijn bij Het Gouden Hart in Leersum ben ik werkzaam geweest als activiteiten begeleider en welzijnscoach. 

In mijn baan ben ik bezig met de invulling van de dagbesteding van onze bewoners. Denk hierbij aan een activiteit organiseren als bloemschikken, rummikub, sjoelen, persoonlijke verzorging maar ook gericht op een enkele bewoner (persoonsgericht) die bijvoorbeeld niet van de drukte houdt. Ik vind het heerlijk als onze bewoners meedoen en plezier hebben. De maandelijkse borrelmiddag samen met de familie en live muziek is elke keer een feestje. En ik heb nog genoeg ideeën, zoals een koersbalmat en een duofiets. Ik ben er trots op dat ik samen met de bewoners een hele fijne dagbesteding heb opgezet.

Het Gouden Hart in Leersum is een sfeervolle locatie waar wij elkaar als team goed ondersteunen en samen er alles aan doen om een hele fijne sfeer te creëren voor onszelf maar zeker ook voor onze bewoners. 

Linda Slot, coördinator welzijn en activiteiten bij Het Gouden Hart in Leersum