Jennefer Luijten
Woonzorg Coördinator

“Het werk is erg afwisselend en divers, genoeg uitdagingen, waardoor ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.”

Ik ben Jennefer Luijten en ik ben werkzaam als Teamleider Zorg bij Stepping Stones, Villa Gardiaan in Dongen.

Eind 2018 ben ik begonnen als Woonzorg Coördinator (WZC) binnen Stepping Stones. Toen er een tijdelijke Locatiemanager werd aangesteld die ik ging onderstuenen, breidde mijn takenpakket zich uit naar WZC+. Vanaf eind 2021 ben ik naast mijn werkzaamheden bij Villa Gardiaan, ook op een andere locatie gaan ondersteunen in de rol van Teamleider Zorg.

Om deze rollen uit te kunnen oefenen ben ik in bezit van een MBO verpleegkundige niveau 4. Verder veel bijscholingen en cursussen gevolgd en ben ik onlangs gestart met de opleiding voor Teamcoach.

Het werk is erg afwisselend en divers, genoeg uitdagingen, waardoor ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. De sfeer in Villa gardiaan is prettig, we hebben een fijn team dat zorgt voor de bewoners én voor elkaar! 

Het vaste team draagt elke dag zorg voor de bewoners, hierdoor is men goed op de hoogte is van de situatie en evt. bijzonderheden van elke bewoner. 

Als Teamleider ben ik het aanspreekpunt voor het team, alsook de familieleden van onze bewoners. De lijntjes met de 1 e contactpersonen / familieleden van de bewoner zijn kort.
Verder heb ik contacten met MBO scholen in de regio inzake stagiaires, regelmatig overleg met de Locatiemanager en geef ik rondleidingen aan geïnteresseerden voor een appartement in de villa. En last but not least ben ik ook assessor en toets ik examens af bij leerlingen en stagiaires. Het werk is erg afwisselend en divers, genoeg uitdagingen, waardoor ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Ik ben blij om op deze mooie locatie te werken in een gezellig team waar we tijd kunnen nemen voor de bewoner. En fijn om te zien dat wij als organisatie mogelijkheden bieden om door te leren, door middel van scholing en / of cursussen te volgen.

Jennefer Luijten, Teamleider Stepping Stones locatie Villa Gardiaan in Dongen.