Anita Dils
Locatiemanager - Villa Maria en Villa Eikenbosch

“Wat mijn werk zo leuk maakt bij mijn unieke locaties? Geen dag is hetzelfde en er zijn veel uitdagingen die ik graag aan ga!”

Mijn naam is Anita Dils en ik ben werkzaam als Locatiemanager op twee Stepping Stones locaties, Villa Eikenbosch in Berkel Enschot sinds juni 2020 en sinds januari 2021 van Villa Maria in Tilburg.

Ik heb een opleiding tot verpleegkundige gevolgd en deze uitgebreid met management in de zorg, casemanagement dementie en allerlei andere aanvullende opleidingen en cursussen om up to date te blijven. Inmiddels werk ik al zo’n 35 jaar als leidinggevende, denk hierbij aan Teamleider Zorg, Teammanager Zorg en facilitair en dus nu als Locatiemanager van 2 locaties binnen Korian Nederland.

Ik heb een brede en afwisselende rol. Mijn werkdag begint vroeg en elke minuut van de dag is gevuld. Dan heb ik een rondleiding met een potentieel nieuwe bewoner, een gesprek met een medewerker of een sollicitant, een (regio) overleg met collega Locatiemanagers, of een facilitair probleem wat mijn aandacht nodig heeft, geen dag is hetzelfde. De sfeer op beide locaties is goed en vind ik heel belangrijk, want werken met plezier is fijn voor jezelf, maar ook de bewoners voelen dit aan.  Omdat ik wisselend op 2 locaties aanwezig ben heb ik minder contact met de bewoners, maar ik ken ze wel allemaal. Als ik even tijd voor ze kan maken, doe ik dat en dat geeft me veel voldoening en wordt door de bewoners gewaardeerd.

Wat mijn werk zo leuk maakt bij mijn unieke locaties? Geen dag is hetzelfde en er zijn veel uitdagingen die ik graag aan ga. Bijna dagelijks leer ik weer wat bij. Ik werk met fijne collega’s op beide locaties, maar heb ook een fijne samenwerking met collega’s binnen de organisatie. Er is fysieke afstand, maar voelt toch als dichtbij.  Dit schept commitment en loyaliteit.

De saamhorigheid op beide locaties en de gedrevenheid waarmee er gewerkt wordt is heel fijn om te zien. Er wordt hard gewerkt, maar er is onderling ook heel veel plezier met elkaar en dat maakt het werken bij Villa Eikenbosch én Villa Maria zo leuk. Hier wil je deel vanuit maken!