Fenna Leijendekkers
Locatiemanager - Villa Overbosch Hilversum

“Binnen Villa Overbosch hebben wij een heel leuk team! Er zijn genoeg mogelijkheden om mee te denken en werken aan de toekomst en wij staan open voor het verder ontwikkelen van onze eigen medewerkers”

Ik ben Fenna Leijendekkers en ik ben werkzaam als Locatiemanager bij Dores Herstelzorg, Villa Overbosch in Hilversum. 

Ruim 11 jaar geleden ben ik bij Villa Overbosch gestart als Verzorgende IG, doorgegroeid naar EVV’er, daarna Teamleider en inmiddels werkzaam als Locatiemanager. Om deze rol te kunnen vervullen heb ik een Verzorgende IG diploma en een Middle Management Zorg en Welzijn en diverse cursussen gevolgd. 

In mijn baan verloopt een werkdag nooit zoals gepland, maar dat maakt het werk zo leuk. Van sollicitatiegesprek, audit intern of extern, overleg met ondersteunende diensten, team overleggen, budgettering, ziekteverzuim begeleiding, tot gesprek met revalidanten. Maar ook even een gezellig praatje met een medewerker bij het koffieapparaat hoort erbij.

Het contact met revalidanten is minder dan voorheen natuurlijk, maar daar komen een heleboel ander leuke taken voor terug, zoals het werken aan de toekomst van Dores Herstelzorg en onze locatie Villa Overbosch. Revalidatie en herstel is een uitdagende en dankbare vorm van zorg aanbieden.

Wat mijn werk uniek maakt? Allereerst mag ik werken op een prachtige locatie met een mooie tuin. De sfeer is goed en informeel, geen dag is hetzelfde en geen mens ook. Dat maakt het uitdagend en leuk werk! Binnen Villa Overbosch hebben wij een heel leuk team! Er zijn genoeg mogelijkheden om mee te denken en werken  aan de toekomst en wij staan open voor het verder ontwikkelen van onze eigen medewerkers. Samen maken we het nog mooier! Dus kom en breng jouw ervaring mee naar Villa Overbosch.